Engielski - Forum językowe dla żądnych wiedzy Strona Główna Engielski - Forum językowe dla żądnych wiedzy
Najlepsze forum języka angielskiego, język angielski podstawy; anglomaniacy, czyli angielski online

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Język angielski

Poprzedni temat :: Następny temat
To już dwa lata...
Autor Wiadomość
administrator 
Administrator

Wysłany: 2009-09-08, 23:27   To już dwa lata...

Witam Serdecznie.

Miło mi poinformować, że serwis www.engielski.pl ma już ponad 2 lata. :one:

Pierwszym użytkownikiem forum byłem ja :604: . Zarejestrowałem się jako Administrator 28 sierpnia 2007 roku o godzinie 13:11. Pierwszy post został wysłany tegoż samego dnia o godzinie 15:04 i dotyczył regulaminu.
Przez pierwsze kilka miesięcy administrowałem serwis sam. Z biegiem czasu portal jednak się rozrastał. Sam już nie dawałem rady wszystkiego dopilnować. W 2008 roku elanna otrzymała ode mnie prawa administratora. Od tego czasu wspólnie z Anią dbamy o rozwój i działalność portalu. Nad dodatkowym bezpieczeństwem czuwają moderatorzy. Na forum posiadamy kilkunastoosobową grupę Help Team - teachers. Ja w imieniu społeczności, wszystkim członkom wyżej wymienionych grup, dziękuję za tak owocną współpracę.
Na forum mamy obecnie ponad 4 tysiące zarejestrowanych użytkowników, którzy łącznie napisali ponad 30 tysięcy wiadomości w tysiąc czterystu tematach. Przez dwa lata portal odwiedziło ponad 80 tysięcy użytkowników. Od tego czasu - www.engielski.pl - stał się największym forum do nauki języka angielskiego w Polsce.
Dla wszystkich, którzy pragnął poszerzać wiedzę, dostępny jest wortal www.engielski.pl/nauka . Z dnia na dzień zwiększa się ilość zawartych na nim informacji.
Idąc dalej warto wspomnieć o Księgarni językowej. W niej to można kupić książki lingwistyczne. Z okazji rocznicy forum, w dniach od 10 do 30 września, wszystkie książki w księgarni będą aż o 20 % tańsze.

Dziękujemy wszystkim osobom, dzięki którym jesteśmy. Dziękujemy sponsorom, którzy fundują domenę oraz serwer. Dziękujemy także wszystkim użytkownikom.

Do usłyszenia wkrótce.

www.engielski.pl - Forum dla żądnych wiedzy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi