Engielski - Forum językowe dla żądnych wiedzy Strona Główna Engielski - Forum językowe dla żądnych wiedzy
Najlepsze forum języka angielskiego, język angielski podstawy; anglomaniacy, czyli angielski online

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Język angielski

Poprzedni temat :: Następny temat
NAJLEPSZY nauczyciel angielskiego wedlug mnie to taki...
Autor Wiadomość
demon_szybkosci 
Help Team
amator-pasjonat

Wysłany: 2010-01-24, 14:40   NAJLEPSZY nauczyciel angielskiego wedlug mnie to taki...

... No wlasnie! :) .

:pomysl: JAKI jest wg Was NAJLEPSZY nauczyciel jezyka angielskiego - (pytanie kieruje do wszystkich, ale z najwiekszym naciskiem na UCZACYCH sie - nie wazne na jakim poziomie czy wieku). Slowem: co musi miec "w sobie" i JAK z Wami ma pracowac idealny nauczyciel, abyscie mogli z duma powiedziec: "Nie no... tez koles (kolesiowa?) super POTRAFI nauczyc angielskiego!". Interesuje mnie ten temat wyjatkowo mocno, dlatego prosze o potraktowanie go priorytetowo i prestizowo :-) :one:

Przy okazji chcialbym takze sam siebie ocenic i w dyskusji podac argumenty, ktore wg mnie sa istotne i przy okazji te, ktore sa na mnie testowane przez moich uczniow :) .
Mysle, ze istotne bedzie takze to, aby podawac argumenty (najlepiej z wlasnej praktyki!) dotyczace tego czego NIE powinien miec, robic nauczyciel (a doswiadczyliscie tego lub slyszeliscie o tym). Poprzez zaprzeczenie tez mozna duzo sie dowiedziec! :)

Zapraszam do (mam nadzieje ciekawej) dyskusji :516:

Odpowiedz do tematu