Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 161 Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 2010-01-24, 14:40 NAJLEPSZY nauczyciel angielskiego wedlug mnie to taki...
... No wlasnie! .
JAKI jest wg Was NAJLEPSZY nauczyciel jezyka angielskiego - (pytanie kieruje do wszystkich, ale z najwiekszym naciskiem na UCZACYCH sie - nie wazne na jakim poziomie czy wieku). Slowem: co musi miec "w sobie" i JAK z Wami ma pracowac idealny nauczyciel, abyscie mogli z duma powiedziec: "Nie no... tez koles (kolesiowa?) super POTRAFI nauczyc angielskiego!". Interesuje mnie ten temat wyjatkowo mocno, dlatego prosze o potraktowanie go priorytetowo i prestizowo
Przy okazji chcialbym takze sam siebie ocenic i w dyskusji podac argumenty, ktore wg mnie sa istotne i przy okazji te, ktore sa na mnie testowane przez moich uczniow .
Mysle, ze istotne bedzie takze to, aby podawac argumenty (najlepiej z wlasnej praktyki!) dotyczace tego czego NIE powinien miec, robic nauczyciel (a doswiadczyliscie tego lub slyszeliscie o tym). Poprzez zaprzeczenie tez mozna duzo sie dowiedziec!
Zapraszam do (mam nadzieje ciekawej) dyskusji
_________________ Jestesmy na forum, aby sobie pomagac! Wiec szanujmy sie wzajemnie oraz wspierajmy. Dziekujmy sobie jesli czujemy, ze pomoc byla wazna czy cenna. Good luck 4 all of U:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum